Випадково натрапив незвичайний український сайт – від космосу до народних звичаїв

For when your bored or need a pleasant moment.
Post Reply
AnthonyBop

Випадково натрапив незвичайний український сайт – від космосу до народних звичаїв

Post by AnthonyBop »

Друзі, випадково натрапив на один сайт. З першого погляду здався типовий рядовий блог, однак варто було придивитися. Рубрики дуже різні: «Історія», «Космос», «Новини», «Поради та лайфаки», «Природа». Тобто можна поєднати науково-популярне з життєвим практичним.

Для прикладу, прямо зараз на сайті є публікація про звичаї та народні прикмети на 7 травня, а поряд — стаття про проблеми з роботою Монобанку у 2026-му. І все це на одному ресурсі: triada.in.ua

Там є ще й рубрика церковних і святкових днів — теж нечасто таке бачиш. Ресурс не засмічений рекламою, матеріали досить великі та пізнавальні. Я відмітив для себе розділи «Космос» і «Поради». Можете глянути – раптом теж сподобається. Хто вже знайомий із цим сайтом? Поділіться думками?
AnthonyBop

Знайшов різносторонній сайт – від космосу до народних звичаїв

Post by AnthonyBop »

Друзі, побачив випадково на один сайт. Спочатку подумав – пересічний сайт, але я придивився уважніше. Тематики дуже різноманітні: «Історія», «Космос», «Новини», «Поради та лайфаки», «Природа». Тобто можна і серйозні матеріали гортати, і корисні поради читати.

Наприклад, зараз там є стаття про святкові традиції і повір'я на 7 травня, а неподалік — нотатка про збій у Монобанку в 2026 році. І все це на одному ресурсі: triada.in.ua

Окрема рубрика «Церковні та святкові дні» — теж нечасто таке бачиш. Ресурс не засмічений рекламою, статті написані розгорнуто й змістовно. Взяв собі до уваги рубрики «Космос» та «Поради». Заходьте подивитись – може, й вам зайде. Хто вже знайомий із цим сайтом? Поділіться думками?
Post Reply